Yhteistyössä asiakkaiden parhaaksi

Jotta asiakkaani saavat parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsen verkostooni ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita. 

Minulla on ilo työskennellä asiakkaitteni parhaaksi yhdessä luottotiimin kanssa. Tässä Rovaniemen tiimissä on upeita ja osaavia hoidon, terapian, valmennuksen ja liikunta-alan ammattilaisia.

VIRITTÄMÖ ylpeänä esittää:

Kati Kuha on pilateksen ammattilainen. Katin Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa OMA Pilates -studiossa asiakas voi turvallisin mielin tutustua ja ihastua pilatesharrastukseen ja huomata pilateksen terveysedut omassa kunnossaan ja hyvinvoinnissaan.

Pilates tukee kehon ja mielen hyvinvointia ja sopii ammattitaitoisesti ohjattuna liikuntamuodoksi kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta. Aina on oikea aika aloittaa!

Katin ammattitaitoisessa ohjauksessa asiakkaan kehon voimataso, kestävyys, liikkuvuus ja koordinaatiokyvyt kehittyvät takuuvarmasti ja turvallisesti.

Ihanasta Katista, pilateksesta ja Oma Pilates -studiosta voit lukea lisää tästä linkistä: https://omapilates.fi .

Sintija Dutka on sertifioitu doula ja synnytysvalmentaja ja opiskelee parhaillaan myös tunnevyöhyketerapeutiksi.

Sintijan yritys Sinta tarjoaa mm. vauvahierontaa ja doulapalvelua, jossa Sintija tukee asiakasta läpi odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden.

Sintijan lämpimään asiantuntemukseen ja palveluihin voit tutustua tästä linkistä: https://www.sinta.fi. 

Ladyline Rovaniemi on upea naisten hyvinvointikeskus Rovaniemellä. Keskuksen tilat ovat viihtyisät ja ihanan ilmavat. Ladylinella minulla on ilo ohjata ryhmäliikuntaa viihtyisissä ja avarissa liikuntatiloissa Ladylinen mukaville ja hymyileville asiakkaille.

Palveluita Ladyline Rovaniemen asiakkaille on tarjolla runsaasti: monipuolinen ryhmäliikunta-lukujärjestys, kuntosali (myös My WellnessCloud ja Kinesis), Hot&Relax -tunnit tunnelmallisessa infrapunalämmitetyssä studiossa, personal training, Inbody-kehonkoostumusmittaus, erilaisia kursseja, Ladyt-tunnit yli 55-vuotiaille, työhyvinvointipalvelut sekä infrapunasauna ja laadukkaat avarat pukeutumistilat.

Tutustu Ladyline Rovaniemen tarjontaan lisää tästä linkistä: https://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/rovaniemi/

Virpi Tuomivaara on taitava ja ammattitaitoinen hieroja Hän on mm. koulutettu hieroja (erikoisammattitutkinto).

Klassisen hieronnan lisäksi Virpin palveluita ovat: purentalihasten hieronta, raskausajan hieronta, hermoratahieronta (mestaritutkinto), Voice massage ja energiahoidot

Ihanan Virpin toimipiste sijaitsee Saarenkylässä rauhoittavan luonnon helmassa.

Lisätietoa Virpin yrityksestä löydät tästä linkistä: https://hierontaikaasinulle.fi 

Fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja Linda Nieminen työskentelee omassa hoitohuoneessa keskustan kävelykadun varrella Rovaniemellä. Linda on fysioterapeuttina erikoistunut äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaan ja on myös kouluttautunut seksuaalineuvoja.

Suosittelen Sinulle mielelläni Lindan laadukkaita palveluita ja voit tutustua niihin tarkemmin tästä linkistä:

https://www.fyslindalines.com 

Terveytesi on jo Sinussa.