Ihanat yhteistyökumppanini

Jotta asiakkaani saisivat parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsen verkostooni ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita. Minulla on ilo työskennellä asiakkaitteni parhaaksi yhdessä rovaniemeläisten naisyrittäjien, luottotiimini kanssa. 

LIIKUNTA: PILATES, RYHMÄLIIKUNTA, KUNTOSALI

OMA PILATES: 

Upea Kati Kuha on todellinen ja vihkiytynyt pilateksen ammattilainen. Katin OMA Pilates -studiolla voi asiakas turvallisin mielin tutustua ja ihastua pilatesharrastukseen sekä huomata pilateksen terveysedut omassa kunnossaan ja hyvinvoinnissaan.

Pilates tukee kehon ja mielen hyvinvointia ja sopii ammattitaitoisesti ohjattuna liikuntamuodoksi kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta. Aina on oikea aika aloittaa!

Katin ammattitaitoisessa ohjauksessa asiakkaan kehon voimataso, kestävyys, liikkuvuus ja koordinaatiokyvyt kehittyvät takuuvarmasti ja turvallisesti.

Ihanasta Katista, pilateksesta ja Oma Pilates -studiosta voit lukea lisää tästä linkistä: https://omapilates.fi .

LADYLINE ROVANIEMI: 

Ladyline Rovaniemi on upea naisten hyvinvointikeskus. Minulla on ilo ohjata ryhmäliikuntaa Ladylinen viihtyisissä ja avarissa liikuntatiloissa. Ladylinen asiakkaat ovat erityisen ihania, hymyileviä ja upeita naisia. 

Ladyline Rovaniemi tarjoaa monipuolisesti palveluita:  ryhmäliikunta, kuntosali (myös My WellnessCloud ja Kinesis), Hot&Relax -tunnit infrapunalämmitetyssä salissa, personal training, Inbody-kehonkoostumusmittaus, Ladyt-tunnit yli 55-vuotiaille ja työhyvinvointipalvelut.

Tutustu Ladyline Rovaniemen tarjontaan lisää tästä linkistä: https://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/rovaniemi/ 

VYÖHYKETERAPIA, SYNNYTYSVALMENNUS JA DOULA,  HIERONTA, FYSIOTERAPIA

SINTA: 

Sintija Dutka on sertifioitu doula ja synnytysvalmentaja ja tunnevyöhyketerapeutti.

Sintijan yritys Sinta tarjoaa mm. vauvahierontaa ja doulapalvelua, jossa Sintija tukee asiakasta läpi odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden. Sintijan palveluihin kuuluu myös synnytysvalmennus.

Sintijan lämpimään asiantuntemukseen ja palveluihin voit tutustua tästä linkistä: https://www.sinta.fi. 

HIERON TAIKAA SINULLE: 

Virpi Tuomivaara on taitava ja ammattitaitoinen hieroja Hän on mm. koulutettu hieroja (erikoisammattitutkinto).

Klassisen hieronnan lisäksi Virpin palveluita ovat: purentalihasten hieronta, raskausajan hieronta, hermoratahieronta (mestaritutkinto), Voice massage ja energiahoidot

Ihanan Virpin toimipiste sijaitsee Saarenkylässä rauhoittavan luonnon helmassa.

Lisätietoa Virpin yrityksestä löydät tästä linkistä: https://hierontaikaasinulle.fi 

FYS LINDA LINES: 

Fysioterapeutti Linda Nieminen työskentelee omalla hoitohuoneellaan Rovaniemen keskustassa. Linda on fysioterapeuttina erikoistunut äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaan. Hän on myös koulutettu seksuaalineuvoja.

Suosittelen Sinulle mielelläni Lindan laadukkaita palveluita, joihin voit tutustua tarkemmin tästä linkistä:

https://www.fyslindalines.com 

Terveytesi on jo Sinussa.