Palveluni / Therapies

Virittämön Tuuli tarjoaa Rovaniemen alueella osteopaattista hoitoa kaikenikäisille aina vauvasta mummoon ja vaariin. Lisäksi Tuuli tarjoaa sairaanhoitajan konsultaatiota etäyhteydellä sekä liikunnan ohjausta. 

Virittämö toimii kahdessa eri toimipisteessä Rovaniemellä. Kairaportin hoitohuone sijaitsee Rovaniemen keskustassa. Kaikki lasten ja imeväisten osteopaattiset hoitoajat on keskitetty sinne. Siellä tilat ovat väljät ja mukaan mahtuvat tarvittaessa myös sisarukset. väljien. Hoitopäivät Kairaportissa ovat maanantait, tiistait ja torstait.  

Lisäksi Virittämön Tuuli työskentelee myös luonnonkauniilla Norvajärvellä kodin yhteydessä sijaitsevassa erillisessä ja rauhallisessa hoitohuoneessa. Norvajärven hoitopäivät ovat keskiviikot ja perjantait

Tervetuloa Virittämön Tuulin turvalliseen ja tehokkaaseen osteopaattiseen hoitoon ❤️ .

Virittämö is a one woman's enterprise offering osteopathic treatment for people of all ages in Rovaniemi area. Virittämö practices in two different locations during the week.

In Kairaportti (located in Rovaniemi down town area) there are appointments available on Mondays, Tuesdays and Thursdays. All paediatric appointments are located in Kairaportti. There is room for the whole family, if needed 😊.

In beautiful and peaceful Norvajärvi location there are appointments available on Wednesdays and Fridays. Norvajärvi is located about 17 km from Rovaniemi city area.

Wellcome to Tuuli's gentle, safe and effective osteopathic care ❤️. 

Terveytesi on jo Sinussa. 

Your Health is Within You.