Sairaanhoitajan ohjaus- ja neuvonta etänä

Olen apunasi, kun tarvitset lasten sairaanhoitajan ammatillisen mielipiteen esim. siitä, onko lapsesi vointi normaali.

Olen myös sairaanhoidon ammattilaisena apunasi, kun mietit kuinka Sinun tulisi toimia lapsesi sairastaessa. Yhdessä arvioimme esimerkiksi sitä, salliiko lapsesi vointi kotihoidon jatkamisen, vai tulisiko teidän lapsesi kanssa hakeutua lääkärin vastaanotolle ja minkälaisella aikataululla se tulisi tehdä. 

Voit olla minuun yhteydessä myös aikuisten sairaanhoitoa koskevissa asioissa. 

Olen Sinua varten, kun pohdit esim. hoitoon hakeutumisen kiireellisyyttä tai tarvitset muuta sairaanhoitajan arvioita tai hoito-ohjeita. 


Olen Sinua varten, kun tarvitset kokeneen sairaanhoitajan ammattitaitoa tilannearvioon itsesi tai lapsesi kohdalla. 

Olen Valviran laillistama, kokenut sairaanhoitaja.

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi Helsingin sairaanhoito-opistosta vuonna 1996. Sen jälkeen olen työskennellyt sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa pääkaupunkiseudulla HUS:ssa, Kuopiossa KYS:ssä ja viimeisimmäksi Lapin keskussairaalassa LKS:ssä.

Minulle on kertynyt työurallani monipuolista sairaanhoitajan työkokemusta noin 17 vuotta. Näistä reilusti yli puolet olen työskennellyt lasten akuuttisairaanhoidossa ja loput aikuispuolella.

Lasten sairaanhoitajana olen työskennellyt lasten päivystyspoliklinikalla, lasten akuuttikotisairaanhoidossa ja lasten osastoilla. Aikuispuolella olen työskennellyt leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, päiväsairaalassa ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla.

Olen imetysohjaaja ja suorittanut osteopaatin opintojeni aikana Breasfeeding and Early Interaction -opintokokonaisuuden, joka sisälsi mm. WHO:n imetysohjaajaopinnot ja opintoja varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseen.

Lisäksi olen suorittanut kriisityön erikoistumisopinnot Laurea Ammattikorkeakoulussa Hyvinkäällä.  

Terveytesi on jo Sinussa.