Sairaanhoitajan ohjaus ja konsultaatio

Lasten sairaanhoitajan ja sairaanhoitajan konsultaatiot
 etävastaanottona 

Voin auttaa kun tarvitset lasten sairaanhoitajan ammatillisen mielipiteen esim. siitä, onko lapsesi vointi normaali tai kuinka Sinun tulisi toimia lapsen sairastaessa. Yhdessä keskustelemme siitä, voitko jatkaa hoitoa kotihoitona vai tulisiko Sinun hakeutua lapsesi kanssa lääkärin vastaanotolle. 

Voit olla minuun yhteydessä myös aikuisten sairaanhoitoa koskevissa asioissa.  Olen Sinua varten, kun haluat kysyä esim. hoitoon hakeutumisen kiireellisyydestä tai kriteereistä,  tai tarvitset sairaanhoitajan arvioita potilaan kunnosta. 

Olen Valviran laillistama kokenut sairaanhoitaja.


Olen valmistut sairaanhoitajaksi Helsingin sairaanhoito-opistosta vuonna 1996. Sen jälkeen olen työskennellyt sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa pääkaupunkiseudulla HUS:ssa, KYS:ssä ja viimeisimmäksi Lapin keskussairaalassa LKS:ssä. 

Tähän mennessä minulle on kertynyt sairaanhoitajan työkokemusta noin 17 vuotta.  Lasten akuuttisairaanhoidossa olen työskennellyt 10 vuotta ja aikuispuolella noin 7 vuotta. 

Lasten sairaanhoidossa olen työskennellyt lasten päivystyspoliklinikalla, lasten akuuttikotisairaanhoidossa ja lasten osastoilla. Aikuispuolella  olen työskennellyt leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, päiväsairaalassa ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla. 

Olen imetysohjaaja ja suorittanut osteopaatin opintojeni aikana Breasfeeding and Early Interaction -opintokokonaisuuden, joka sisälsi mm. WHO:n imetysohjaajaopinnot ja opintoja varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseen. 

Lisäksi olen suorittanut kriisityön erikoistumisopinnot  Laurea Ammattikorkeakoulussa Hyvinkäällä.  


Olen Sinua varten, kun tarvitset sairaanhoitajan arviota koskien omaa tai lapsesi hoitoa. 


Terveytesi on jo Sinussa.