Baby Shower- ja ONNI -paketit äidille ja vauvalle!

Osteopaattisesta hoidosta hyvinvointia 

sekä äidille että vauvalle❣️

Osteopaattina ja sairaanhoitajana minulle on aina ollut sydämen asia, että äiti ja vauva voivat hyvin sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Äideissä ja vauvoissa on tulevaisuus! 

Sekä äidin että vauvan hyvinvointi on arvokasta ja todella tärkeää arjen sujumisen kannalta -ihan koko perheelle💕. 

Löydät nyt palveluistani sekä äidille että vauvalle suunnattuja hoitopaketteja. Hoitopakettieni tarkemman sisällön löydät alta ja (yksittäiskäyntejä edullisemmat) hinnat löydät hinnastoni-sivultani tai klikkaamalla allaolevaa painiketta.

Lämpimästi tervetuloa lempeään, asiantuntevaan ja turvalliseen osteopaattiseen hoitoon luokseni Virittämöön❣️

Pssst...Tiesithän että teen myös mielelläni vauvaperheille kotikäyntejä Rovaniemen alueella💓...


ONNI-paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidille että vauvalle! 

 Äitiysosteopatiakäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen.

Vauvan osteopaattinen hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen vauvalle, vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun varhaisen vuorovaikutuksen ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen.

Äidin ja vauvan hoitokerrat kannattaa varata erilleen. Näin hoidettava saa aina täyden huomioni ja rauhan tulla hoidetuksi❤️

Voit hankkia valintasi mukaan yhdistellen seuraavia paketteja äidin ja vauvan hyvinvoinnin tueksi:

💗💕Onni-paketti 75+75 min: sisältää osteopaattista hoitoa äidille raskauden aikana ja/tai synnytyksen jälkeen. Tai toisen käynnin voi halutessaan käyttää myös imeväisen hoitokäyntinä.

💗💗💕Onni-paketti 75+75+60 min sisältää: osteopaattista hoitoa äidin ja vauvan tarpeiden mukaan joko äidille, vauvalle tai molemmille (esim. äidille raskauden aikana 75 min + synnytyksen jälkeen 60 min ja imeväiselle 75 min).

💗💗💗💕Onni-paketti 75+75+60+60 min sisältää osteopaattista hoitoa äidin ja vauvan tarpeiden mukaan joko äidille, vauvalle tai molemmille. Esimerkki: äidille raskauden aikana 75 min + 60 min sekä äidille synnytyksen jälkeen 60 min ja imeväiselle 75 min / tai äidille raskauden aikana 75 min + 60 min ja imeväiselle 75+ 60 min. 

NÄIN LUNASTAT EDULLISEN HOITOPAKETTINI: 

Lähetä minulle viesti tai täytä alla oleva lomake ja lähetä se. 

Voit myös lunastaa ONNI-paketin VIRITTÄMÖN hoitohuoneellani ensimmäisellä hoitokerrallasi💗.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi 💓

Terveytesi on jo Sinussa.