Osteopaattinen hoito uupumuksesta toipumisen tukena 

Uupumus?

Uupumusta edeltää usein pitkäaikainen ponnistelu omien selviytymiskeinojen äärirajoilla. Fyysisten ja psyykkisten voimavarojen kuluessa loppuun on keholta normaali reaktio, että se viestii levon tarpeesta.

Joskus uupumus voi olla myös masennuksen merkki. Myös työuupumus voi oireilla jatkuvalla väsymyksellä, joka ei poistu viikonlopun tai edes loman aikana. 

Jos uupumus on jatkuvaa, eikä lepo tunnu palauttavan voimia, on hyvä olla yhteydessä lääkäriin. Uupumisessa tarvitaan usein moniammatillista hoitoa usealta eri terveydenhuollon ammattilaiselta.

 Työuupusta epäiltäessä on aina ensiarvoisen tärkeää olla yhteydessä suoraan työterveyshuoltoon ja -lääkäriin.

Lisätietoa uupumuksesta löydät Mielenterveystalosta. 

Tuulin tekemä osteopaattinen hoito auttoi minua työuupumuksessani. 

Jokainen hoitokerta rentoutti ja elvytti.

- Biologi, 46 v.

Kuinka osteopaattinen hoito voi auttaa Sinua uupumuksesta toipumisessa ? 

Osteopatiassa tulet aina huomioiduksi kokonaisuutena. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat niin keho, mieli ja sielu kuin myös lähiympäristösi. 

Uupumuksesta toipuva tarvitsee tuekseen moniammatillista yhteistyötä. Osteopaatti voi omalla ammattitaidollaan olla tärkeä osa tätä moniammatillista tukitiimiä.  

Olen osteopaatti ja sairaanhoitaja. Lisäksi olen opiskellut sairaanhoitajan työni ohella mm. kriisityön erikoistumisopinnot. 

Oman kokemukseni mukaan asiakkaani on saanut toipumiselleen parhaan mahdollisen tuen, kun tukitiimissä on lisäkseni ollut mukana työterveyshuollon lääkäri, psykologi ja työpaikan esihenkilö. Työorganisaation  tuki mm. työnkuvan muokkaamisessa on ollut tärkeä uupumuksesta toipumisen edistäjä. 

Mikäli ihminen ei koe olevansa yhteydessä omaan kehoonsa, saattaa se lisätä yksinäisyyden tunnetta.  

Osteopaattisessa hoidossani on kehon liikkuvuuden ja aineenvaihdunnan tukemisen lisäksi läsnä myös asiakasta voimauttava kosketusviestintä. 

Kosketukseni on aina hyväksyvä ja kunnioittava. Tämä voimauttaa Sinua vahvistaen kokemustasi oman kehosi positiivisista viesteistä. 

Huolenpitopaketti VIRITTÄMÖSTÄ on hyvä päätös.

🌱Saat minulta VIRITTÄMÖSTÄ apua toipumiseesi Huolenpitopaketin muodossa. Paketissa jokaisen käyntikerran pituus on 75 minuuttia. 

Tätä kaikkea on Huolenpitopaketti: 

🌱 Keskustelua kanssasi tämänhetkisestä kokonaistilanteestasi ja toipumisestasi. Heti ensikäynnistä alkaen keskustelemme kanssasi luottamuksellisesti. Käymme tuolloin yhdessä  läpi terveys- ja sairaushistoriasi sekä kokonaistilanteesi, tukiverkostosi ja odotuksesi hoidolle.

🌱Osteopaattista tutkimista, jotta hoitoni tukee toipumistasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

🌱Sinulle yksilöllisesti ja tarpeittesi perusteella tekemääni osteopaattista hoitoa. 

🌱Ohjausta ja vinkkejä Sinulle toipumisesi tueksi. Saamasi jatkohoito-ohjeet voivat tarpeittesi mukaan olla mm. vinkkejä ravitsemukseesi, liikuntaan, rentoutumiseen tai muuhun juuri Sinun hyvinvointiasi tukevaan toimintaan. 

🌱Valittavanasi on kolmen tai kuuden käyntikerran Huolenpitopaketti

Saat paketin maksamalla sen ensikäynnilläsi. Paketin sisältämät käyntikerrat voit käyttää tarpeittesi mukaan 12 kk sisällä paketin ostamisesta. 

Terveytesi on jo Sinussa.