Hinnastoni 

AIKUISTEN OSTEOPATIA

Käynti sisältää haastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevien kotiharjoitteiden ohjaamisen.

.

Osteopatia 75 min 

Ensikäyntinä on suositeltavaa ottaa 75 min käynti.  

95€

Osteopatia 60 min 

Tämä soveltuu hyvin jatkokäynniksi. 

80€ 

Osteopatia 60 min / opiskelijat, eläkeläiset 

75€

ÄITIYSOSTEOPATIA

Palvelu on suunnattu erityisesti raskaana oleville ja hiljattain synnyttäneille äideille.

Käynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun sekä äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen. 

.

Äitiysosteopatia 75 min 

Tämä käynti on suositeltava ensikäyntinäsi. 

95€

Äitiysosteopatia 60 min

Tämä käynti soveltuu hyvin jatkokäynniksi. 

80€

💗ÄIDILLE -paketti  

Tämä paketti sisältää kaksi äitiysosteopatian hoitokäyntiä (75 + 60 min). Paketin hinta maksetaan ennalta tai ensimmäisellä hoitokerralla. Paketin voi käyttää 12 kk sisällä ostosta.

 160€

CBT-uniterapia & osteopaattinen hoitokerta

Tämä CBT-uniterapiapaketti sisältää kuusi CBT-uniterapiakäyntiä ja lisäksi yhden osteopaattisen hoitokerran (60 min). Ensimmäisen uniterapiakäynnin pituus on 75 min ja seuraavien 60 min. Lue lisää tästä...

560€

CBT-uniterapia 

CBT-uniterapiapaketti sisältää kuusi uniterapiakäyntiä. Ensimmäisen uniterapiakäynnin pituus on 75 min ja seuraavien 60 min. Lue lisää tästä...

CBT-uniterapian voit käydä tarpeesi ja mahdollisuuksiesi mukaan joko paikan päällä hoitohuoneellani, täysin etänä tai näiden kahden yhdistelmänä hybridisti. 

500€


LASTEN JA VAUVOJEN OSTEOPATIA 

Lasten ja imeväisten hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, imeväisillä aina sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen, lapsen/ vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun (varhaisen) vuorovaikutuksen, perushoidon ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen. 

.

Imeväisen osteopatia ja sairaanhoitajan ohjaus, ensikäynti 75 min 

Imeväisten käynti on vauvoille 1 vuoden ikään asti. 

95€

Imeväisen osteopatia ja sairaanhoitajan ohjaus, jatkokäynti 50-60 min 

Imeväisten käynti on vauvoille 1 vuoden ikään asti. 

80€

Lasten osteopatia, käynti 50-60 min 

Tämä käynti on tarkoitettu lasten vastaanottokäynniksi 1 - 14 -vuotiaille lapsille. Teen mielelläni myös kotikäyntejä💕. Kotikäyntihinnastoni löydät hinnastostani erikseen. 

80€

PIENEN HYVÄ UNI -PALVELU LAPSELLESI 

Pienen hyvä uni -palvelussani tulen teille kotiin 90 min kotikäynnille (Rovaniemen keskustasta 0 - 20 km). Teillä kotona keskustelemme laajasti lapsesi voinnista, tutkin lastasi sairaanhoitajan ja osteopaatin aistein ja hoidan lastasi osteopaattisesti. 

Tämä lisäksi kartoitamme tarkasti lapsen päivärytmiä, tilannetta sekä tarpeita. 

Saat saman päivänä käyntini jälkeen minulta yhteisen keskustelumme pohjalta tehdyn yksilöllisen, perheenne tilanteeseen räätälöidyn aikataulun lapsesi unirytmin tueksi (PDF-liitteenä sähköpostitse). 

Lisäksi tuen Sinua muutokseenne myös yhdellä etäkonsultaatiokerralla. Silloin keskustelemme suunnitelman toteutuksesta ja lapsesi päivärytmin muutoksista. Saat konsultaatiossa minulta tarvittaessa lisävinkkejä rytminmuutoksen tueksi. Etäkonsultaatio on hyvä pitää tarpeittenne mukaan noin 1 viikon sisällä kotikäynnistäni. Konsultaatiokeskustelun voimme käydä joko puhelimitse tai viestimillä. 

200€

HOITOPAKETIT JA KOTIKÄYNNIT

🎁🚙

Baby Shower ja ONNI -PAKETIT  

Paketti sisältää osteopaattista hoitoa sekä äidille että vauvalle.

Äitiysosteopatiakäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen. 

Vauvan osteopaattinen hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen vauvalle, vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun varhaisen vuorovaikutuksen ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen.

Äidin ja vauvan hoitokerrat kannattaa varata erilleen. Näin hoidettava saa aina täyden huomion ja rauhan❤️.

💕

Baby Shower / ONNI -paketti 75+75 min 💕💕

💕💕Tämä paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidille raskauden aikana ja/tai synnytyksen jälkeen. Toisen käynnin voi halutessaan käyttää myös imeväisen hoitokäyntinä. HUOM! Paketin arvo on 190€!

 170€

Baby Shower / ONNI-paketti 75+75+60min💕💕💗

💕💕💗Tämä paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidin ja vauvan tarpeiden mukaan joko äidille, vauvalle tai molemmille. HUOM! Paketin arvo 270€! 

Esim. äidille raskauden aikana 75 min + synnytyksen jälkeen 60 min ja imeväiselle 75 min

 250€

Baby Shower / ONNI-paketti 75+75+60+60 min 💕💕💗💗

💕💕💗💗Tämä paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidin ja vauvan tarpeiden mukaan joko äidille, vauvalle tai molemmille. HUOM! Paketin arvo on 350€!

Esimerkki: äidille raskauden aikana 75 min + 60 min sekä äidille synnytyksen jälkeen 60 min ja imeväiselle 75 min 

Esimerkki 2: äidille raskauden aikana 75 min + 60 min ja imeväiselle 75+ 60 min. 

320

HUOLENPITOPAKETTI UUPUMUKSESTA TOIPUMISEN TUEKSI

Huolenpitopaketti on osteopaattista hoitoa, joka on suunnattu uupumuksesta tai haastavasta elämäntilanteesta selviämisen ja toipumisen tueksi. 

Tässä paketissa on asiakkaan tarpeen ja valinnan mukaan joko kolme tai kuusi osteopaattista hoitokertaa. Hoitokäynnin pituus on aina 75 min/ kerta.  

Jokainen tämän paketin hoitokerta pitää aina sisällään yksilöllistä ja juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa osteopaattista tutkimista ja hoitoa ja vinkkejä kotihoitosi tueksi. Käyntikerroilla meillä on myös hyvin aikaa keskustella rauhassa toipumisestasi.  

Huolenpitopaketin maksu veloitetaan ensimmäisellä hoitokerralla  kokonaisuudessaan ja paketin sisältämät hoitokerrat voit käyttää 12 kk sisällä paketin ostamisesta.

💚

💚Huolenpitopaketti 75 min + 75 min + 75 min 

Tämä huolenpitopaketti sisältää osteopaattista hoitoa, joka on suunnattu erityisesti haastavasta elämäntilanteesta tai uupumuksesta toipumisen tueksi. Tämä huolenpitopaketti sisältää kolme 75 min pituista osteopaattista hoitokäyntiä. Koko paketti maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla. HUOM! Paketin arvo on 285€!

 255€

💚Huolenpitopaketti  6 x 75 min 

Tämä huolenpitopaketti sisältää osteopaattista hoitoa, joka on suunnattu erityisesti haastavasta elämäntilanteesta tai uupumuksesta toipumisen tueksi. Tämä huolenpitopaketti  sisältää kuusi 75 min pituista osteopaattista hoitokäyntiä ja koko paketti maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla. HUOM! paketin arvo on 570€!

 500€

KOTIKÄYNNIT ROVANIEMEN ALUEELLA

Lasten ja äitiysosteopatian asiakkaille 

Äitiysosteopatiakäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen.

Vauvan osteopaattinen hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen vauvalle, vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun varhaisen vuorovaikutuksen, perushoidon ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen.

Käynnin etäisyys määräytyy hoitohuoneelta (osoite Riistatie 3, 96100 Rovaniemi).  

🌸Saat itsellesi kotikäyntiajan varaamalla ajan nettikalenteristani ja mainitsemalla että toivot kotikäyntiä. Viestitän Sinulle varmistuksen kotikäynnistäni. 

Voit myös suoraan viestittää minulle: 040 1405 123 WhatsApp/ tekstari tai tuuli@virittamo.com 

.

Kotikäynti /ensikäynti 75 min, Rovaniemen keskustan alue (+Saarenkylän alue) 

(etäisyys 0-6 km hoitohuoneelta)

95€

Kotikäynti /jatkokäynti 60 min, Rovaniemen keskustan alue (+Saarenkylä)

(etäisyys 0-6 km hoitohuoneelta)

80€

Kotikäynti, Rovaniemen keskustasta 6-10 km 

(etäisyys 6-10 km hoitohuoneelta)

Käynnin hinta on sama sekä ensikäynnillä (75 min) että jatkokäynnillä (60 min). 

105€

Kotikäynti, Rovaniemen keskustasta 11-15 km 

(etäisyys 11-15 km hoitohuoneelta)

Käynnin hinta on sama sekä ensikäynnillä (75 min) että jatkokäynnillä (60 min). 

125€

SAIRAANHOITAJAN OHJAUS JA NEUVONTA, etävastaanottona 45 min

Tämä etävastaanottokäynti on tarkoitettu Sinulle tilaisuudeksi kysyä kokeneelta sairaanhoitajalta neuvoja tai ohjeita omiin tai lapsesi terveyshuoliin. 

Etävastaanottokäyntini sisältää sairaanhoitajan konsultaation, ohjauksen, jatkohoidon ohjauksen ja maksutapahtuman. Vastaanoton voimme toteuttaa Sinun toiveesi mukaan joko puhelimitse tai viestimillä (Meet, Zoom, Teams tai facetime).  

70€


VIRITTÄMÖSSÄ VOIT MAKSAA NÄIN: 

-Korttimaksu paikan päällä

-Verkkomaksu eli maksulinkki -maksu paikan päällä tai ennakkoon 

-ePASSI-sovelluksella 

HUOM! ePassi on tarkoitettu Sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tarkistathan aina ennalta ePassi-sovelluksesta, että hyvinvointipalvelut kuuluvat työnantajasi myöntämiin etuihin. 

Edenred, Smartum ja Tyky-seteliä ei voi käyttää maksutapana osteopaattisesta hoidosta. Nämä em. toimijat eivät ole ottaneet osteopatiaa mukaan hyvinvointipalveluihinsa.

VIRITTÄMÖSSÄ EI OLE KÄTEISMAKSUMAHDOLLISUUTTA TURVALLISUUSSYISTÄ. KIITOS YMMÄRRYKSESTÄSI ❤️. 

Saat aina käynnistäsi kuitin valintasi mukaan joko tekstiviestillä tai sähköpostiisi. 

Terveytesi on jo Sinussa.