Hinnastoni 

AIKUISTEN OSTEOPATIA

Käynti sisältää haastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoitosi suunnittelun ja hoitoasi tukevien kotiharjoitteiden ohjaamisen.

.

Osteopatia 75 min (ensikäynti) 

Ensikäyntinäsi Sinun kannattaa valita tämä 75 min käynti. 

105€/ 110€ epassilla

Osteopatia 60 min (jatkokäynti)

Tämä käynti soveltuu hyvin jatkokäynniksi. 

90€/ 95€ epassilla 

Osteopatia 75 min (jatkokäynti)

Voit halutessasi valita jatkokäyntiisi myös tämän pitemmän käyntiajan. 

105€/ 110€ epassilla€

Osteopatiapaketti 3 kertaa (75 + 60 +60 min)

Tämä paketti soveltuu erinomaisesti Sinulle, jos kärsit kroonisista vaivoista kuten esim. migreeni, stressi tai suolistoongelmat. Paketti on henkilökohtainen ja sen hinta maksetaan ensimmäisellä hoitokerrallasi kokonaisuudessaan. Paketin käynnit voit käyttää 12 kk sisällä ostostasi. HUOM! Paketin arvo on 270€! 

260€/ 265€ epassilla

Osteopatia 60 min / opiskelijat, eläkeläiset (jatkokäynti)

85€

ÄITIYSOSTEOPATIA

Äitiysosteopatiakäynti on suunnattu erityisesti juuri Sinulle raskaana oleva tai hiljattain synnyttänyt äiti💗

Käyntisi sisältää yhteisen alkukeskustelumme, osteopaattisen tutkimisen ja hoitosi, jatkohoitosi suunnittelun sekä hyvinvointiasi lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen. 

Äitiysosteopatia 75 min (ensikäynti) 

Tämä käynti on suositeltava ensikäyntinäsi. Voit valita tämän halutessasi myös jatkokäyntisi pituudeksi.

105€/ 110€ epassilla

Äitiysosteopatia 60 min (jatkokäynti) 

Tämä käynti soveltuu hyvin jatkokäynniksi. 

90€/ 95€ epassilla

💗ÄIDILLE -paketti  

Tämä pakettini sisältää kaksi äitiysosteopatian hoitokäyntiä (75 + 60 min). Paketin hinta maksetaan ennalta tai ensimmäisellä hoitokerrallasi. HUOM! Paketin arvo on 185€! Paketin voi käyttää 12 kk sisällä ostosta. PS. Tämä on isille hyvä lahjavinkki❣️

 175€/ 185€ epassilla 

Baby Shower ja ONNI -PAKETIT

sisältävät osteopaattista hoitoa sekä äidille että vauvalle.

Äitiysosteopatiakäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen.

Vauvan osteopaattinen hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen vauvalle, vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun varhaisen vuorovaikutuksen ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen.

Äidin ja vauvan hoitokerrat kannattaa varata erilleen. Näin hoidettava saa aina täyden huomioni ja rauhallisen ympäristön❤️

.

Baby Shower / ONNI -paketti 75+75 min 💕💕

💕💕Tämä paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidille raskauden aikana ja/tai synnytyksen jälkeen. Toisen käynnin voi halutessaan käyttää myös imeväisen hoitokäyntinä. HUOM! Paketin arvo on 200€ ! 

190€/ 195€ epassilla

Baby Shower / ONNI-paketti 75+75+60min💕💕💗

💕💕💗Tämä paketti sisältää osteopaattista hoitoa äidin ja vauvan tarpeiden mukaan joko äidille, vauvalle tai molemmille. HUOM! Paketin arvo 285€!

Esim. äidille raskauden aikana 75 min + synnytyksen jälkeen 60 min ja imeväiselle 75 min

275€/ 280€ epassilla

LASTEN JA VAUVOJEN OSTEOPATIA 

Lasten ja imeväisten hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, imeväisillä aina sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen, lapsen/ vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun (varhaisen) vuorovaikutuksen, perushoidon ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen. 

.

Imeväisen osteopatia ja sairaanhoitajan ohjaus, ensikäynti 75 min 

Imeväisen käynti on tarkoitettu vauvoille 1 vuoden ikään asti. 

105€

Imeväisen osteopatia ja sairaanhoitajan ohjaus, jatkokäynti 50-60 min 

Imeväisten käynti on vauvoille 1 vuoden ikään asti. 

90€

Lasten osteopatia, käynti 50-60 min 

Tämä käynti on tarkoitettu lasten vastaanottokäynniksi 1 - 12 -vuotiaille lapsille. Teen mielelläni myös kotikäyntejä💕. Kotikäyntihinnastoni löydät hinnastostani erikseen. 

90€

PIENEN HYVÄ UNI -PALVELU LAPSELLESI 

Pienen hyvä uni -palvelussani tulen teille kotiin 90 min kotikäynnille (Rovaniemen keskustasta 0 - 20 km). 

KOTONA RAUHASSA: Teillä kotona keskustelemme laajasti lapsesi voinnista ja tutkin lastasi niin sairaanhoitajana kuin osteopaattina. Tarvittaessa myös hoidan lasta osteopaattisesti. Tämän lisäksi kartoitamme tarkasti lapsen päivärytmiä, tilannetta sekä tarpeita. 

YKSILÖLLINEN JA TEILLE SOPIVA: Räätälöin käynnilläni teidän perhelleenne sopivan ja yhteiseen keskusteluumme pohjaavan yksilöllisen aikataulun lapsesi unirytmin tueksi. Saat sen kirjallisena saman päivän aikana PDF-liitteenä sähköpostiisi.  

SINUN TUKENASI: Lisäksi tuen Sinua muutokseenne. Saat paketissa myös yhden etäkonsultaatiokerran, jossa keskustelemme siitä, miten olette saaneet suunnitelman toteutumaan ja miten lapsesi päivärytmi on muuttunut. Saat konsultaatiossa minulta tarvittaessa lisävinkkejä rytminmuutoksenne tueksi. Etäkonsultaatio on hyvä pitää tarpeittenne mukaan noin 1 viikon sisällä kotikäynnistäni. Konsultaatiokeskustelun voimme käydä joko puhelimitse tai viestimillä. 

210€

AIKUISTEN HOITOPAKETIT

.

HUOLENPITOPAKETTI UUPUMISESTA TOIPUMISEN TUEKSI 75 + 75 +75 min

Huolenpitopaketti on osteopaattista hoitoa, joka on suunnattu uupumuksesta tai haastavasta elämäntilanteesta selviämisen ja toipumisen tueksi.

Tässä paketissa jokaisen hoitokäynnin pituus on 75 min/ kerta. HUOM! Paketin arvo on 300€ ! 

Jokainen hoitokertasi pitää aina sisällään yksilöllistä ja juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa osteopaattista tutkimista ja hoitoa ja vinkkejä kotihoitosi tueksi. Käyntikerroilla meillä on myös hyvin aikaa keskustella rauhassa toipumisesi edistymisestä.

Huolenpitopaketin hinta maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla kokonaisuudessaan ja paketin sisältämät hoitokerrat voit käyttää 6 kk sisällä paketin ostamisesta. 

295€/ 300€ epassilla

KOTIKÄYNNIT

KOTIKÄYNNIT ROVANIEMEN ALUEELLA

Lasten ja äitiysosteopatian asiakkaille 

Äitiysosteopatiakäynti sisältää alkuhaastattelun, osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, jatkohoidon suunnittelun ja äidin hyvinvointia lisäävien kotiharjoitteiden ohjauksen.

Vauvan osteopaattinen hoitokäynti sisältää alkukeskustelun, sairaanhoitajan kliinisen tarkastuksen vauvalle, vauvan osteopaattisen tutkimisen ja hoidon, ohjauskeskustelun varhaisen vuorovaikutuksen, perushoidon ja perheen jaksamisen tueksi, jatkohoidon suunnittelun ja hoitoa tukevan kotihoidon ohjauksen.

Käynnin etäisyys määräytyy hoitohuoneelta (osoite Riistatie 3, 96100 Rovaniemi).  

🌸Saat itsellesi kotikäyntiajan varaamalla ajan nettikalenteristani ja mainitsemalla että toivot kotikäyntiä. Viestitän Sinulle varmistuksen kotikäynnistäni. 

Voit myös suoraan viestittää minulle: 040 1405 123 WhatsApp/ tekstari tai tuuli@virittamo.com 

Kotikäynti /ensikäynti 75 min, Rovaniemen keskustan alue 

(etäisyys 0-6 km hoitohuoneelta)

110€

Kotikäynti /jatkokäynti 60 min, Rovaniemen keskustan alue

(etäisyys 0-6 km hoitohuoneelta)

95€

Kotikäynti, Rovaniemen keskustasta 6-10 km 

(etäisyys hoitohuoneelta)

Käynnin hinta on sama sekä ensikäynnillä (75 min) että jatkokäynnillä (60 min). 

115€

Kotikäynti, Rovaniemen keskustasta 11-15 km 

(etäisyys hoitohuoneelta)

Käynnin hinta on sama sekä ensikäynnillä (75 min) että jatkokäynnillä (60 min). 

125€

AIKUISTEN CBT-UNITERAPIA 

CBT-uniterapia & osteopaattinen hoito

Tämä CBT-uniterapiapaketti sisältää kuusi CBT-uniterapiakäyntiä ja lisäksi yhden osteopaattisen hoitokerran (60 min). Ensimmäisen uniterapiakäynnin pituus on 75 min ja seuraavien 60 min. Lue lisää tästä....

570€

CBT-uniterapia paikan päällä tai etänä

CBT-uniterapiapaketti sisältää kuusi uniterapiakäyntiä. Ensimmäisen uniterapiakäynnin pituus on 75 min ja seuraavien 60 min. Lue lisää tästä...

CBT-uniterapian voit käydä tarpeesi ja mahdollisuuksiesi mukaan joko paikan päällä hoitohuoneellani, täysin etänä tai näiden kahden yhdistelmänä hybridisti.

510€

SAIRAANHOITAJAN OHJAUS JA NEUVONTA, etävastaanottona 45 min

Tämä etävastaanottokäynti on tarkoitettu Sinulle tilaisuudeksi kysyä kokeneelta sairaanhoitajalta neuvoja tai ohjeita omiin tai lapsesi terveyshuoliin. 

Etävastaanottokäyntini sisältää sairaanhoitajan konsultaation, ohjauksen, jatkohoidon ohjauksen ja maksutapahtuman. Vastaanoton voimme toteuttaa Sinun toiveesi mukaan joko puhelimitse tai viestimillä (Meet, Zoom, Teams tai facetime).  

80€/ 85€ epassilla


VIRITTÄMÖSSÄ VOIT MAKSAA NÄIN: 

-Korttimaksu paikan päällä

-Verkkomaksu eli maksulinkki -maksu paikan päällä tai ennakkoon 

-ePASSI-sovellus. Huomioithan, että ePassi-sovelluksella maksettaessa tulee hintaan 5€ korotus ePassin palvelumaksun vuoksi. Kiitos ymmärryksestäsi <3 

HUOM! ePassi on tarkoitettu Sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Tarkistathan aina ennalta ePassi-sovelluksesta, että hyvinvointipalvelut kuuluvat työnantajasi myöntämiin etuihin. 

Edenred, Smartum ja Tyky-seteliä ei voi käyttää maksutapana osteopaattisesta hoidosta. Nämä em. toimijat eivät ole ottaneet osteopatiaa mukaan hyvinvointipalveluihinsa.

VIRITTÄMÖSSÄ EI OLE KÄTEISMAKSUMAHDOLLISUUTTA TURVALLISUUSSYISTÄ. KIITOS YMMÄRRYKSESTÄSI ❤️ 

Saat aina käynnistäsi kuitin valintasi mukaan joko tekstiviestillä tai sähköpostiisi. 

Terveytesi on jo Sinussa.