Liikunta

Tuulilta saat juuri Sinun tarpeisiisi sopivan liikunnan ohjausta:

Ryhmäliikunnan ohjaus

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa useissa eri lajeissa lähes 20 vuotta. Ehdoton suosikkini ohjaajana on Zumba®️, jota olen ohjannut ja tanssinut jo 11 vuotta <3 ! Ohjaan lisäksi mm. kehonpainotreenejä, erilaisia jooga- ja pilatestunteja sekä kehonhuoltotunteja. Mikäli haluat ohjauskokemukseni ja jakamani liikunnan riemun käyttöösi liikuntakeskuksessasi, otathan yhteyttä!


Kehonhuoltotunti sopii Sinulle erityisen hyvin, mikäli Sinun on vaikea keskittyä tai rauhoittua ja/tai koet että kehosi on jatkuvasti kireä tai levoton. Käytän tunnilla tekniikoita mm. joogasta, pilateksesta, mindfulness-harjoittelusta ja osteopatiasta. 


Pilatesohjaus

Olen Somatic Pilates -ohjaaja, eli käynyt Helsingissä Somatic Studiolla 300 tuntia kestäneen, arvostetun pilatesohjaajakurssin.

Pilates on loistava täsmälaji, joka sopii kaikenlaisille liikkujille. Pilatesharjoittelu osaavan pilatesohjaajan orkestroimana on loistava tapa oppia liikuttamaan ja kuormittamaan kehoaan tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Näin voima, liikkuvuus, kestävyys ja koordinaatio kehittyvät optimaalisesti. Pilatesohjaajana olen havainnollinen ja tarkka ja pidän kunnia-asianani sitä, että jokainen liikkuja saa yksilöllistä ja kehittävää ohjausta. 

Ohjaan yksilöohjattuja mattopilatestunteja Kairaportin hoitohuoneella. Ne sopivat Sinulle erityisesti silloin, kun tarvitset terveytesi ja osteopaattisen hoitosi tueksi Sinulle räätälöityä liikuntaa tai haluat aloittaa pilatesharrastuksen. 

Henkilökohtainen valmennus

Olen käynyt FAF (Fysioline Academy of Finland) Personal Trainer -koulutuksen ja valmentanut niin liikunnanharrastajia kuin kilpaliikkujiakin. 

Valmentajana olen maanläheinen ja haluan kuunnella Sinua ja antaa asiantuntemukseni käyttöösi. 

PT-tutkintoni yhdessä liikunnanohjauksen kokemukseni sekä sairaanhoitajan ja osteopaatin tutkintojeni kanssa tekevät minusta valmentajan, joka ohjaa Sinua ammattitaitoisesti ja turvallisesti kohti palkitsevampaa oloa, terveyttä ja tavoitteitasi. 


Terveytesi on jo Sinussa.