Liikunnan ohjaus

Saat minulta juuri Sinun ja asiakkaittesi tarpeisiin sopivaa liikunnan ohjausta:

Pilatesohjaus

Olen koulutettu Somatic Pilates -ohjaaja. Olen kouluttautunut Helsingissä Somatic Studiolla 300 tuntia kestäneenssä, arvostetussa pilatesohjaajakoulutuksessa.

Pilates on rakkauteni. Se on loistava täsmälaji, joka sopii kaikentasoisille ja -ikäisille liikkujille. Pilatesharjoitteluun tarvitset osaavan pilatesohjaajan, joka ohjaa Sinua liikuttamaan ja kuormittamaan kehoaan tarkoituksenmukaisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Pilatesharjoittelun tavoitteena on kehittää mm. voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja koordinaatiota. 

Olen myös pilatesohjaajana helposti lähestyttävä, havainnollinen ja tarkka. Minulle on kunnia-asia, että tulet huomioiduksi yksilöllisesti ja saat juuri Sinun tarpeisiisi suunnattua ohjausta. 

Ohjaan yksilöohjattuja mattopilatestunteja tilauksesta. Ne sopivat Sinulle erityisesti silloin, kun tarvitset terveytesi ja osteopaattisen hoitosi tueksi Sinulle räätälöityä liikuntaa tai haluat aloittaa pilatesharrastuksen. 

Kehonpainotreeni

Kehonpainoa apuna käyttäen voi liikkua missä ja milloin vain. Kehonpainotreeni on myös helppo toteuttaa ulkona vaikka vuoden ympäri. Kustomoin kehonpainotreenin aina jokaiselle osallistujalle turvalliseksi, sopivasti motivoivaksi ja kehittäväksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi käytämme erilaisia liikevariaatioita ja joustavia toistomääriä. 

Henkilökohtainen valmennus

Olen kouluttautunut FAF (Fysioline Academy of Finland) Personal Trainer -koulutuksessa ja valmentanut niin harrastajia kuin kilpaliikkujiakin.

Valmentajana olen maanläheinen ja Sinua kuunteleva. Räätälöin yhdessä kanssasi juuri Sinua motivoivan ja Sinun tavoitteitasi tukevan treeniohjelman.

Ohjaan Sinua ammattitaitoisesti, turvallisesti ja terveellisesti kohti tavoitteitasi. Tästä takeena ovat PT-tutkintoni, käymäni liikunnanohjauksen koulutukset, pitkä ohjauskokemukseni sekä sairaanhoitajan ja osteopaatin tutkintoni ja kokemukseni. Olet hyvissä käsissä <3 . 

Liikunnan tulee olla hauskaa ja motivoivaa. Siksi kaiken ohjaamani liikunnan ydinajatuksena on löytää nauttia liikunnasta nautinto ja pitää hauskaa yhdessä ! 💕

Haluatko tanssillisen ohjelmanumeron juhlaasi?

Kokeneena ryhmäliikunnan ohjaajana ja rentona esiintyjänä ohjaan juhliesi vieraille tanssia tai muuta liikuntaa. 

Olen ohjannut mm. toreilla, synttäreillä, polttareissa, avajaisissa ja mitä erilaisemmissa tapahtumissa. 

Minun tavoitteeni on aina saada osallistujat mukaan menoon hymy huulillaan! 

Haluatko itse esiintyä? Minä opetan Sinua ja Sinä pääset itse esiintymään juhlassasi ! !  


Näin se tapahtuu: 

1) Valitse itse musiikkikappale tai ehdota minulle musiikkigenre/ tanssilaji, johon esityksesi haluat tehtävän.

2) Minä suunnittelun helposti opittavan ja näyttävän koreografian valitsemaasi musiikkikappaleeseen. 

3) Opetan koreografian Sinulle / ryhmällesi. 

4) Sinä / te esitätte tanssinumeron juhlissasi ! 

JOKAINEN ON TÄHTI! 

Terveytesi on jo Sinussa.