Liikunnan ohjaus

Saat minulta juuri Sinun ja asiakkaittesi tarpeisiin sopivaa liikunnan ohjausta:

Pilatesohjaus

Olen Somatic Pilates -ohjaaja eli käynyt Helsingin Somatic Studiolla 300 tuntia kestäneen, arvostetun pilatesohjaajakurssin.

Pilates on loistava täsmälaji, joka sopii kaikentasoisille ja -ikäisille  liikkujille. 

Pilatesharjoittelu osaavan pilatesohjaajan ohjaamana on loistava tapa oppia liikuttamaan ja kuormittamaan kehoaan tarkoituksenmukaisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Pilateksen tavoitteena on kehittää mm. voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Pilatesohjaajana olen helposti lähestyttävä, havainnollinen ja tarkka. Minulle on kunnia-asia, että jokainen liikkuja saa yksilöllisesti ja juuri hänen tarpeisiinsa suunnattua ohjausta. 

Ohjaan yksilöohjattuja mattopilatestunteja tilauksesta.  Ne sopivat Sinulle erityisesti silloin, kun tarvitset terveytesi ja osteopaattisen hoitosi tueksi Sinulle räätälöityä liikuntaa tai haluat aloittaa pilatesharrastuksen. 

Jos haluat liikunnan riemua asiakkaittesi käyttöön...

Kehonpainotreeni

Kehonpainoa apuna käyttäen voit liikkua missä ja milloin vain. Kehonpainotreeni on helppo toteuttaa myös ulkoilmassa tehden vaikka vuoden ympäri. Ryhmäliikunnan ei todellakaan tarvitse aina tapahtua sisällä! 

Kustomoin kehonpainotreenin jokaiselle treenin osallistujalle turvalliseksi, sopivasti motivoivaksi ja kehittäväksi. 

Tämän tavoitteen   saavuttamiseksi käytämme erilaisia liikevariaatioita ja joustavia toistomääriä. 

Henkilökohtainen valmennus

Olen käynyt FAF (Fysioline Academy of Finland) Personal Trainer -koulutuksen ja valmentanut niin liikunnanharrastajia kuin kilpaliikkujiakin.

Valmentajana olen maanläheinen ja Sinua kuunteleva. Yhdessä kanssasi räätälöimme juuri Sinun tavoitteitasi tukevan treeniohjelman.

Ohjaan Sinua ammattitaitoisesti, turvallisesti ja terveellisesti kohti tavoitteitasi. Tästä takeena ovat PT-tutkintoni, käymäni liikunnanohjauksen koulutukset, ohjauskokemukseni sekä sairaanhoitajan ja osteopaatin tutkintoni.

Kaiken ohjaamani liikunnan ydinajatuksena on aina kunnon kohottamisen lisäksi pitää hauskaa yhdessä💕

Terveytesi on jo Sinussa.