Virittämön arvot

Yhdenvertaisuus ja myötätunto

Osteopaattina toimiessani haluan kohdata, pysähtyä ja olla läsnä jokaisen asiakkaani kohdalla. Asiakkaan rinnalla myötäeläminen on minulle tärkeää ja tekee työni merkittäväksi itselleni ja näin uskoisin, myös asiakkailleni.

Myötätunto ja toisen ihmisen aito kohtaaminen eivät ole koskaan ajan haaskausta. Osteopaattina pystyn manuaalisella hoidolla saamaan asiakkaani olon kehossaan paremmaksi. Toisaalta osteopatiassa keskeisenä filosofiana on kehon ja mielen yhteys toisiinsa. Haluankin  kuunnella ja kohdata asiakkaan ja vahvistaa tämän omaa pystyvyyden tunnetta. Näen tämän hyvänä hoitona, jota haluan toteuttaa ja jonka jokainen meistä ansaitsee.

Tässä on upea ja ajatuksia herättävä blogikirjoitus potilaan kohtaamisesta: https://blogs.helsinki.fi/med-viikonjuttu/2021/10/18/myotatunto-kuuluu-laaketieteen-maailmaan/?fbclid=IwAR3xO2BeOAhE8MlggWM6X9z0ZwZafpnttutggpBV3QWFAJURJFPLMaPDxfQ

Lapsiystävällisyys 

Pyrin osteopaattina ja lasten sairaanhoitajan ominaisuudessa hoidossani aina tukemaan lapsen terveyttä. 

Annan myös kaiken kokemukseni ja koulutukseni niin osteopaattina kuin lasten sairaanhoitajana lapsiasiakkaitteni  vanhempien käyttöön, jotta myös heidän on mahdollista tukea lapsensa kasvua ja kehitystä  kohti terveyttä. 

Ekologisuus ja 

ympäristön suojelu

On fakta, että elämme tällä planeetalla kuluttaen sen luonnonvaroja. Haluan kuitenkin omalta osaltani tehdä valintoja, joilla tämä kulutus on mahdollisimman vähäistä. 

Yrityksessäni pyrin hoitamaan kaiken mahdollisen mainostamisen ja markkinoinnin digitaalisesti. Tällä haluan välttää turhaa paperi- ja pahviroskaa. Pyrin siihen, etten jaa/ levitä paperisia tai pahvisia printtejä. Tämän takia myös Virittämön lahjakortti on digitaalinen. 

Lapsissa on meidän ja planeettamme tulevaisuus. 

Terveytesi on jo Sinussa.