Virittämön arvot

Tasa-arvo, tasavertaisuus ja myötätunto

Osteopaattina toimiessani haluan kohdata, pysähtyä ja olla läsnä jokaisen asiakkaani kohdalla. Asiakkaan rinnalla myötäeläminen on minulle tärkeää ja tekee työni merkittäväksi niin itselleni kuin myös  asiakkailleni. Jokainen meistä haluaa tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Se on hyvää hoitoa, jota haluan toteuttaa ja jonka jokainen meistä ansaitsee.

Myötätunto ja toisen ihmisen aito kohtaaminen eivät ole koskaan ajan haaskausta. Ammattitaitoisena ja koulutettuna osteopaattina saan  manuaalisen hoidon avulla asiakkaani tuntemaan olonsa kehossaan paremmaksi. 

Osteopatiassa yhtenä keskeisenä filosofiana on kehon ja mielen yhteys toisiinsa. Voin vahvistaa hoidollani asiakkaan yhteyttä tämän kehon ja mielen välillä. Tämän yhteyden avulla voin tukea asiakkaani pystyvyyden tunnetta. 


Lapsilähtöisyys 

👶🏻Hoitoni tavoitteena on aina tukea lapsen terveyttä ja hyvinvointia; niin osteopaattina kuin sairaanhoitajanakin. 

✅VIRITTÄMÖ 💚 VANHEMMAT!

Lapsiasiakkaitteni vanhemmat saavat käyttöönsä kaiken kokemukseni ja koulutukseni niin osteopaattina kuin lasten sairaanhoitajana. Haluan antaa vanhemmille  tukea ja vinkkejä siihen, kuinka he puolestaan voivat tukea oman lapsensa kasvua ja kehitystä kohti terveyttä.

👶🏻Teen lapsiasiakkaille myös kotikäyntejä. Kotona hoitotilanne on rento, eikä sitä tarvitse jännittää, kun perhe saa olla omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössään. 

Ekologisuus ja 

ympäristön suojelu

🌍Elämme tällä planeetalla kuluttaen sen luonnonvaroja. 

🌱Minulle on tärkeää pyrkiä toiminnallani siihen, että kulutan näitä varoja mahdollisimman vähän. 

🌱Teen omalta ja yritykseni osalta aina mahdollisimman kestäviä valintoja. VIRITTÄMÖN sähkösopimus on tehty pohjautuen uusiutuvan energian käyttöön. 

♻️Lähes kaikki VIRITTÄMÖN hoitohuoneeseen hankitut tavarat ja huonekalut on hankittu kierrätettyinä.

 ♻️VIRITTÄMÖssä kaikki jätteet lajitellaan.

☀️VIRITTÄMÖn hygienia ja siivous:

🌱kierrätettynä hankitut, monikäyttöiset ja pestävät asiakastekstiilit

♻️kompostoituva kertakäyttöinen hoitotason suojakangas 

💦ympäristöystävälliset pesuaineet

💦pyykinpesukone pyörii vain täytenä 

💨pyykkien ilmakuivaus  

📲VIRITTÄMÖ mainostaa ja markkinoi lähinnä digitaalisesti. Tällä vältetään turhaa paperi- ja pahviroskaa. Tämän takia myös VIRITTÄMÖN lahjakortti on digitaalinen. 

Terveytesi on jo Sinussa.