Yritykseni arvot

Yksilöllisyys, tasavertaisuus, myötätunto ja aitous

Osteopaattina toimiessani haluan kohdata, pysähtyä ja olla läsnä jokaiselle asiakkaalleni. Jokainen asiakas on oma arvokas yksilöllinen kokonaisuutensa. 

Asiakkaan rinnalla myötäeläminen on minulle tärkeää ja tekee työni merkittäväksi sekä itselleni että asiakkailleni. Jokainen meistä haluaa tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Jokainen meistä sen ansaitsee.

Myötätunto ja toisen ihmisen aito kohtaaminen ovat minulle tärkeitä arvoja sekä elämässäni että työssäni. Ammattitaitoisena osteopaattina voin asiakkaani kanssa keskustellen, häntä manuaalisella hoidolla hoitaen ja häntä ohjaten vaikuttaa merkittävästi asiakkaani hyvinvoinnin kokemiseen ja paranemiseen. 

Lapsi- ja perhelähtöisyys 

👶🏻 Lasta hoitaessani on tavoitteenani, niin osteopaattina kuin lasten sairaanhoitajana, aina tukea lapsen terveyttä ja hyvinvointia.  

✅VIRITTÄMÖ 💚 VANHEMMAT!

Terveydenhuollon ammattilaisena minulle on aina ollut merkityksellistä olla vanhempien tukena. Kokemukseni on, ettei julkisessa terveydenhuollossa ole riittävästi resursseja tukea vanhempia heidän polullaan kasvattajina ja vanhempina. Lapsiasiakkaitteni vanhemmat saavat käyttöönsä kaiken kokemukseni ja koulutukseni niin osteopaattina kuin lasten sairaanhoitajanakin.

👶🏻Teen lapsiasiakkailleni mielelläni kotikäyntejä. Kotona koko perhe saa olla omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössään ja hoitotilanne on kaikille rento. Tämä edistää tasavertaisuuden kokemusta ja myös hoidon onnistumista. 

Käytän ylläolevaa leimaa ylpeänä, sillä kannan omalla toiminnallani vastuuta siitä, että maapallomme tulevaisuus olisi turvattu myös tulevaisuuden lapsille.

Ekologisuus ja 

kestävä kehitys

🌱Pyrin toiminnallani kuluttamaan luonnonvaroja mahdollisimman vähän -sekä yrittäjänä että kuluttajana. 

🌱Otan yritykseni hankinnoissa huomioon ympäristötekijät ja kestävän kehityksen.

🌱Hoitohuoneeni  sähkö tuotetaan uusiutuvalla ja ympäristöystävällisellä energialla.  

♻️Kaikki hoitohuoneeseeni  hankitut tarve- ja  huonekalut ovat vanhoja tai kierrätettyjä.

 ♻️Lajittelen hoitohuoneella jätteeni. 

♻️Hoitohuoneeni asiakastekstiilit ovat kierrätettäviä, kierrätettyjä ja pestäviä. Hoitotason suojana käytän kompostoituvaa ja hygieniasyistä kertakäyttöistä suojakangasta. 

💦 Käytän tekstiilien pyykinpesussa ympäristöystävällisiä pesuaineita ja pesen täysiä koneellisia. Pyykit kuivaan hoitohuoneellani pyykkitelineellä.  

📲Vältän turhan paperi- ja pahviroskan tuottamista. Markkinontini on lähinnä vain digitaalista. Myös VIRITTÄMÖN lahjakortti on saatavilla ainoastaan digitaalisena.

I love 🌏

Minulla vielä kehityksen alla...

Pyrin liikkumaan mahdollisimman paljon ilman autoa, eli joko kävellen tai pyöräillen. Tämä mahdollistuu kun muutan piakkoin keskustan alueelle. 

Erityisesti autoa käyttäessäni pyrin suunnittelemaan kalenterini siten, että saan samalla reissulla hoidettua useampia etappeja.

Terveytesi on jo Sinussa.