Yritykseni arvot

Tasa-arvo, tasavertaisuus ja myötätunto

Osteopaattina toimiessani haluan kohdata, pysähtyä ja olla läsnä jokaisen asiakkaani kohdalla. Asiakkaan rinnalla myötäeläminen on minulle tärkeää ja tekee työni merkittäväksi sekä itselleni että asiakkailleni. Jokainen meistä haluaa tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Se on hyvää hoitoa, jota haluan toteuttaa ja jonka jokainen meistä ansaitsee.

Myötätunto ja toisen ihmisen aito kohtaaminen eivät ole koskaan ajan haaskausta. Ammattitaitoisena osteopaattina voin manuaalisen hoidon ja asiakkaan kanssa kommunikoiden vaikuttaa merkittävästi asiakkaani hyvinvointiin. 

Osteopatiassa yhtenä keskeisenä filosofiana on kehon ja mielen yhteys toisiinsa. Voin vahvistaa hoidollani asiakkaan yhteyttä tämän kehon ja mielen välillä. Tämän yhteyden avulla voin lisätä asiakkaani pystyvyyden tunnetta. 

Lapsilähtöisyys 

👶🏻Hoitoni tavoitteena on aina tukea lapsen terveyttä ja hyvinvointia; niin osteopaattina kuin sairaanhoitajanakin. 

✅VIRITTÄMÖ 💚 VANHEMMAT!

Lapsiasiakkaitteni vanhemmat saavat käyttöönsä kaiken kokemukseni ja koulutukseni niin osteopaattina kuin lasten sairaanhoitajana. Minulle on tärkeää antaa vanhemmille  tukea heidän lastensa kasvatus- ja hoitotyössä. 

👶🏻Teen lapsiasiakkaille myös kotikäyntejä. Kotona hoitotilanne on rento, eikä sitä tarvitse jännittää, kun perhe saa olla omassa tutussa ja turvallisessa ympäristössään. 

Ekologisuus ja 

ympäristön suojelu

🌍 Eläminen tällä planeetalla kuluttaa sen luonnonvaroja. 

🌱Pyrin toiminnallani kuluttamaan luonnonvaroja mahdollisimman vähän. 

🌱Otan hankinnoissani ja valinnoissani huomioon ympäristötekijät ja kestävän kehityksen periaatteen.

🌱Olen tehnyt VIRITTÄMÖN sähkösopimuksen toimijan kanssa, joka tuottaa sähkön uusiutuvalla ja ympäristöystävällisellä energialla.  

♻️Kaikki VIRITTÄMÖN hoitohuoneen tavarat ja huonekalut ovat vanhoja tai kierrätettyjä.

 ♻️Lajittelen yrityksessäni kaikki jätteeni.

♻️Asiakastekstiilini ovat kierrätettyjä, monikäyttöisiä ja pestäviä. Hoitotason suojana käytän kompostoituvaa kertakäyttöistä suojakangasta. 

💦 Käytän pyykinpesussa ympäristöystävällisiä pesuaineita ja pesen vain täysiä koneellisia. En käytä rumpukuivainta, vaan ilmakuivaan pyykit telineellä.  

📲Pyrin välttämään turhan paperi- ja pahviroskan muodostumista siten, että markkinoin lähinnä digitaalisesti. Myös VIRITTÄMÖN lahjakortti on saatavilla ainoastaan digitaalisena.

I love 🌏.

Terveytesi on jo Sinussa.