Tuuli hoitaa...

Olen Tuuli Viri ja valmistunut osteopaatiksi Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta Helsingissä. Olen Valviran rekisteröimä  nimikesuojattu  osteopaatti. Osteopaatin opintojeni aikana olen käynyt myös WHO/UNICEF:n imetysohjaajakoulutuksen. 

Minulla on myös sairaanhoitajan koulutus ja monipuolinen 17 vuoden työkokemus sairaanhoitajan työstä. Pisin työrupeamani on lasten sairaanhoidosta. Otyöskennellyt niin lasten päivystyspoliklinikalla, akuutissa lasten kotisairaanhoidossa kuin lastenosastoillakin. 

Aikuispuolella olen työskennellyt leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, sairaanhoitajan vastaanotolla, päiväsairaalassa ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla.  

❣️VIRITTÄMÖN hoitohuone sijaitsee Lapinaukealla osoitteessa Riistatie 3 A 6 (Riistavalkea), 96100 Rovaniemi. Lisätietoa löydät tästä...

Teen myös kotikäyntejä Rovaniemen alueella liittyen imeväisen osteopaattiseen hoitoon, lasten osteopatiaan ja äitiysosteopatiaan.  

Ota minuun yhteyttä, mikäli toivot lapsellesi tai itsellesi kotikäyntiä. 

Tuuli tanssii ja saa liikkeelle...

Olen intohimoinen liikkuja ja saanut ilokseni liikuttaa ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla noin 20 vuoden ajan.

Aloitin ohjaaja"urani" Olarin Voimistelijat -naisvoimisteluseurassa Espoossa 15-vuotiaana. Ohjaajavuosieni aikana olen ohjannut monia eri ryhmäliikuntalajeja ja käynyt kymmeniä eri ryhmäliikuntakoulutuksia. Kouluttaudun edelleen innokkaasti, kun vastaan tulee uusi mielenkiintoinen laji tai konsepti. Olen myös Somatic Pilates -ohjaaja ja FAF Personal Trainer. 

Ehdottomat liikuntasuosikkini ovat tanssi, Zumba®️, kehonpainotreeni sekä jooga ja pilates eri muodoissaan. Myös kamppailulajeihin perustuvat ryhmäliikuntamuodot kutkuttelevat minussa asuvaa ninjasoturia.. :D Lue lisää Virittämön Tuulin tarjoamasta liikunnasta tästä....

Tuuli esiintyy yksin tai yhdessä...

Liikunnan ohjaamisen myötä olen tutustunut ihaniin jumppaajiin ja tullut kutsutuksi ohjaamaan tanssia tai muita liikuntamuotoja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. 

Teen tapahtumiin asiakkaan toiveen mukaan mm. hauskoja ja helppoja koreografioita. Ohjaan koreografian juhlassa "esiintyvälle ryhmälle" tai suoraan juhliesi vieraille.

Kun haluat liikunnallista ohjelmaa juhliisi, ota yhteyttä!  

Pistetään juhlaasi vibaa tästä!

Tuuli on ihan tavis...

Olen aito etelän vetelä pk-seudulta ja muutin viime vuonna Rovaniemelle puolisoni kanssa. 

Olimme jo aiemmin haaveilleet Lapissa asumisesta ja kun sitten universumi loksautteli palaset kohdilleen, tartuimme  tilaisuuteen ja muutimme Lappiin! 

Koti meille löytyi kauniilta Norvajärveltä. 

Ihailemme Lapin luontoa hyötyliikkuen kääpiösnautserimme Elviksen ja tanskalais-ruotsalaisen pihakoiramme Jedin kanssa.  Lisäksi olemme innokkaita työmatkapyöräilijöitä :D ! 

Kiitollisina olemme ottaneet vastaan rovaniemeläisten ystävällisyyden ja kotiutuneet hyvin. 

Arvostan hyvää ruokaa ja sitä että ruoka on valmiina kun nälkä iskee. 

Keittiöbravuurini on indonesialainen kanakeitto, jonka keitän alusta (lue:kanasta :D ) asti. Ihastuin keittoon Balilla, jossa työskentelin pari viikkoa vapaaehtoisena hoitamassa lastenkotien lapsia osteopatialla.

. Siltä reissulta minulle jäi myös kauhea "nälkä" inkivääriin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa missään! :D 

 Myös musiikki on minulle tärkeä elämänkumppani ja se kuuluu oleellisena osana arkeeni. Hoidan sekä kehoani että mieltäni tanssilla. Usein tanssin kesken ruoanlaiton, jos kuulen inspiroivaa musaa, Eli joskus meillä on sen takia  "hyvin paistunutta" ruokaa! :D :D :D 

Mottoni: "There will always be dirty dishes...so let's dance!" 

Terveytesi on jo Sinussa.