Kuka Tuuli on?

Olen osteopaatti ja sairaanhoitaja

Olen Tuuli Viri, Valviran rekisteröimä nimikesuojattu osteopaatti. Osteopaatin tutkinnon olen suorittanut nelivuotisena Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.. Olen osteopaatin opintojeni aikana suorittanut myös WHO/UNICEF:n imetysohjaajakoulutuksen. 


Olen myös CBT-uniterapeutti. CBT-uniterapia on unettomuuden Käypä Hoito -suosituksen mukaista  työkirjaohjattua uniterapiaa. CBT-uniterapiavastaanottoni on avoinna kaikille halukkaille. Lue lisää tästä...


Olen lisäksi VALVIRAN laillistama sairaanhoitaja. Minulla on sairaanhoitajan koulutus ja monipuolinen yli 18  vuoden työkokemus sairaanhoitajan työstä. Pisin työrupeamani on lasten sairaanhoidosta. Olen työskennellyt mm. lasten päivystyspoliklinikalla, akuutissa lasten kotisairaanhoidossa ja lastenosastoilla. 

Aikuispuolella olen työskennellyt sairaanhoitajana leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, sairaanhoitajan vastaanotolla, päiväsairaalassa, päivystyspoliklinikalla ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla.

Löydyn somesta nimellä @virittamorovaniemi. Pistä minut seurantaan niin pääset tutustumaan minuun ja palveluihini vielä paremmin (Instagram ja Facebook)

Tiesithän, että teen mielelläni myös kotikäyntejä Rovaniemen alueella! 

 

Olen ryhmäliikuntaohjaaja, pilatesohjaaja ja henkilökohtainen valmentaja

Olen intohimoinen liikkuja ja saanut ilokseni liikuttaa ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla jo reippaasti yli 20 vuoden ajan.

Aloitin ohjaaja"urani" naisvoimisteluseurassa Olarin Voimistelijat Espoossa. Olin silloin 15-vuotias.  

Ohjaajavuosieni aikana olen ohjannut monia eri ryhmäliikuntalajeja ja käynyt kymmeniä eri ryhmäliikuntakoulutuksia. Kouluttaudun edelleen innokkaasti, kun vastaan tulee uusi mielenkiintoinen laji tai konsepti. Olen myös Somatic Pilates -ohjaaja ja FAF Personal Trainer. 

Ehdottomat liikuntasuosikkini ovat tanssi, Zumba®️, CIRCL Mobility, kehonpainotreeni sekä jooga ja pilates eri muodoissaan. Myös kamppailulajeihin perustuvat ryhmäliikuntamuodot kutkuttelevat minussa asuvaa ninjasoturia.. :D 

Lue lisää Virittämön tarjoamasta liikunnasta tästä....

Olen osaava ja innostava ohjaaja liikunnallisiin tapahtumiisi!

Olen ohjannut paljon tanssia tai muita liikuntamuotoja erilaisissa juhlatilaisuuksissa. 

Haluatko tanssia tapahtumaasi? 

Teen toiveesi mukaan tanssikoreografian ja voimme yhdessä valita, ohjaanko koreografian juhlassa "esiintyvälle ryhmälle" tai suoraan juhliesi vieraille.

Ota yhteyttä ja pistetään juhliisi vibaa! 

Olen ihan tavis

Olen rehellisesti aito pk-seudun etelänvetelä. Vuonna 2021 muutin Rovaniemelle, kun universumi loksautteli palaset kohdilleen ja muutto Lappiin oli mahdollinen! 

Olen kotiutunut Lappiin ja Rovaniemelle todella hyvin. Olen usein jopa törmännyt tunteeseen, kuin Lappi olisi jo joskus aiemminkin ollut kotini. 

Ihailen nöyränä Lapin puhdasta ja kaunista luontoa kun päivittäin liikun luonnossa koirieni kanssa. 

Arvostan hyvää ruokaa ja sitä, että ruoka on valmiina kun nälkä iskee. 

Keittiöbravuurini on indonesialainen kanakeitto, jonka keitän alusta eli kanasta asti. Siinä sen salaisuus onkin😄. Ihastuin keittoon Balilla, jossa työskentelin pari viikkoa vapaaehtoisena hoitamassa lastenkotien lapsia osteopatialla. Siltä reissulta minulle jäi myös kauhea "nälkä" inkivääriin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa missään! Löydät ohjeet kanakeittooni tästä.

There will always be dirty dishes... So let's dance ! Luen paljon. Viime aikoina olen löytänyt voimakkaiden naisten omaelämänkerrat. Voin lämpimästi suositella esim. Maija Vilkkumaan tai Aira Samulinin elämänkertaa <3 !

Musiikki on ollut minulle aina tärkeä elämänkumppani ja se kuuluu oleellisena osana arkeeni. Kulutan musiikkia niin autoillessa, liikunnassa, kotona puuhaillessa kuin rentoutuessanikin.

Dance is life❤️.Tanssilla hoidan kehoani ja mieltäni aina, kun siihen on mahdollisuus.Terveytesi on jo Sinussa.