Kuka Tuuli on?

Olen osteopaatti ja sairaanhoitaja

Olen Tuuli Viri, Valviran rekisteröimä nimikesuojattu osteopaatti. Osteopaatin tutkinnon olen suorittanut nelivuotisena Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.. Olen osteopaatin opintojeni aikana suorittanut myös WHO/UNICEF:n imetysohjaajakoulutuksen. 


Olen myös CBT-uniterapeutti. CBT-uniterapia on unettomuuden Käypä Hoito -suosituksen mukaista  työkirjaohjattua uniterapiaa. CBT-uniterapiavastaanottoni on avoinna kaikille halukkaille. Lue lisää tästä...


Olen lisäksi VALVIRAN laillistama sairaanhoitaja. Minulla on sairaanhoitajan koulutus ja monipuolinen 17 vuoden työkokemus sairaanhoitajan työstä. Pisin työrupeamani on lasten sairaanhoidosta. Työskentelin mm. lasten päivystyspoliklinikalla, akuutissa lasten kotisairaanhoidossa ja lastenosastoilla. 

Aikuispuolella olen työskennellyt sairaanhoitajana leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, sairaanhoitajan vastaanotolla, päiväsairaalassa ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla. 

Terveys ja hyvinvointi kiinnostavat minua ja kirjoitan blogiini näitä koskevista ajankohtaisista asioista.  

Tiesithän, että teen mielelläni myös kotikäyntejä Rovaniemen alueella! 

 

Olen ryhmäliikuntaohjaaja, pilatesohjaaja ja henkilökohtainen valmentaja

Olen intohimoinen liikkuja ja saanut ilokseni liikuttaa ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla jo yli 20 vuoden ajan.

Aloitin ohjaaja"urani" Olarin naisvoimisteluseurassa Espoon Olarin Voimistelijoissa 15-vuotiaana. 

Ohjaajavuosieni aikana olen ohjannut monia eri ryhmäliikuntalajeja ja käynyt kymmeniä eri ryhmäliikuntakoulutuksia. Kouluttaudun edelleen innokkaasti, kun vastaan tulee uusi mielenkiintoinen laji tai konsepti. Olen myös Somatic Pilates -ohjaaja ja FAF Personal Trainer. 

Ehdottomat liikuntasuosikkini ovat tanssi, Zumba®️, kehonpainotreeni sekä jooga ja pilates eri muodoissaan. Myös kamppailulajeihin perustuvat ryhmäliikuntamuodot kutkuttelevat minussa asuvaa ninjasoturia.. :D 

Lue lisää Virittämön tarjoamasta liikunnasta tästä....

Olen osaava ja innostava ohjaaja liikunnallisiin tapahtumiisi!

Liikunnan ohjaamisen myötä olen myös tullut kutsutuksi ja ohjannut tanssia tai muita liikuntamuotoja erilaisissa juhlatilaisuuksissa. 

Teen tapahtumaasi toiveesi mukaan tanssikoreografioita.

Voimme yhdessä valita, ohjaanko koreografian juhlassa "esiintyvälle ryhmälle" tai suoraan juhliesi vieraille.

Ota yhteyttä ja pistetään juhliisi vibaa! 

Olen ihan tavis

Olen rehellisesti aito pk-seudun etelänvetelä. Vuonna 2021 muutimme Rovaniemelle puolisoni kanssa, sillä olimme jo jonkin aikaa haaveilleet Lapissa asumisesta. Niinpä universumi loksautteli palaset kohdilleen ja me tartuimme  tilaisuuteen - eli muutimme Lappiin!💕

Koti meillä on kauniilla Norvajärvellä ja olemme kotiutuneet sinne todella hyvin. 

Ihailemme Lapin luontoa päivittäin hyötyliikkuessamme kääpiösnautserimme Elviksen ja tanskalais-ruotsalaisen pihakoiramme Jedin sekä elokuussa uutena perheenjäsenenä tulleen Nemo -koiranpennun kanssa. Nemo on samaa "merkkiä" kuin Jedi eli TRP :D .  

Arvostan hyvää ruokaa ja sitä, että ruoka on valmiina kun nälkä iskee. 

Keittiöbravuurini on indonesialainen kanakeitto, jonka keitän alusta eli kanasta asti. Siinä sen salaisuus onkin😄. Ihastuin keittoon Balilla, jossa työskentelin pari viikkoa vapaaehtoisena hoitamassa lastenkotien lapsia osteopatialla. Siltä reissulta minulle jäi myös kauhea "nälkä" inkivääriin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa missään! Löydät ohjeet kanakeittooni tästä.

There will always be dirty dishes... So let's dance ! 

Myös musiikki on minulle tärkeä elämänkumppani ja se kuuluu oleellisena osana arkeeni. 

Hoidan sekä kehoani että mieltäni tanssien. 


Usein ruokaalaittaessani kuuntelen musiikkia. Ja joskus kuullessani inspiroivan kappaleen, saatan unohtua sitä tanssimaan kesken ruoanlaiton. Eli minun vahtivuorollani tehdyt hiukan kärähtäneet, ylikypsät ja pohjaanpalaneet ruoat ovat meille tuttuja...:D 

Terveytesi on jo Sinussa.