Ai kuka Tuuli?

Tuuli hoitaa...

Olen Tuuli Viri ja valmistunut osteopaatiksi tänä keväänä Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Tähän mennessä olen ehtinyt hoitaa yli sataa asiakasta. Olen Valviran rekisteröimä nimikesuojattu  osteopaatti ja käynyt myös osteopaatin opintojeni aikana WHO/UNICEF:n imetysohjaajakoulutuksen. 

Olen ammatiltani myös sairaanhoitaja ja minulla on monipuolinen 17 vuoden työkokemus sairaanhoitajan työstä. Pisin työrupeama minulta löytyy lasten sairaanhoidosta. Siellä olen työskennellyt niin lasten päivystyspoliklinikalla, akuutissa lasten kotisairaanhoidossa kuin lastenosastoillakin. Aikuispuolella olen työskennellyt leikkausosastolla, heräämössä, päiväkirurgiassa, sairaanhoitajan vastaanotolla, päiväsairaalassa ja naistentautien sekä synnyttäneiden osastolla.  

Aloitan osteopaatin vastaanottoni elokuussa 2021 ja toimin kahdessa eri toimipisteessä viikon mittaan. 

Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin minut löytää Rovaniemen keskustasta Kairaportista. Kairaportin hoitohuoneella hoidan kaikki lapsiasiakkaat, sillä siellä väljät tilat mahdollistavat myös sisaruksen mukaan ottamisen vastaanotolle tarvittaessa. 

Keskiviikkoisin ja perjantaisin työskentelen osteopaattina kotimme yhteydessä sijaitsevassa erillisessä hoitohuoneessa Norvajärvellä. Voit tutustua Norvajärven miljööseen tästä

Lisäksi tulen järjestämään pienryhmissä liikuntaa Kairaportin väljissä toimitiloissa. 


Teen myös perheiden toiveen mukaan kotikäyntejä Rovaniemen keskustan alueella liittyen imeväisen osteopaattiseen hoitoon ja lasten osteopatiaan. Lisäksi asiakkailta nousevan tarpeen mukaan pyrin järjestämään erityisiä aluepäiviä myös keskustan ulkopuolelle, jolloin tulen palvelemaan useampia alueella asuvia lapsiperheitä. 

Ota minuun yhteyttä, mikäli toivot lapsellesi/ lapsillesi kotikäyntiä.  


Tuuli tanssii ja saa liikkeelle....

Olen intohimoinen liikkuja ja saanut ilokseni liikuttaa ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla noin 20 vuoden ajan.

Aloitin ohjaaja"urani" naisvoimisteluseurassa. Ohjaajavuosieni aikana olen ohjannut monia eri ryhmäliikuntalajeja ja käynyt kymmeniä eri ryhmäliikuntakoulutuksia. Kouluttaudun edelleen innokkaasti, kun vastaan tulee uusi mielenkiintoinen laji tai konsepti :) Olen myös pilatesohjaaja ja Personal Trainer. 

Ehdottomat liikuntasuosikkini ovat tanssi, Zumba®️, kehonpainotreeni sekä jooga ja pilates eri muodoissaan. Myös kamppailulajeihin perustuvat ryhmäliikuntamuodot kutkuttelevat minussa asuvaa ninjasoturia.. :D Lue lisää Virittämön Tuulin tarjoamasta liikunnasta tästä....

Tuuli esiintyy yksin tai yhdessä...

Liikunnan ohjaamisen myötä olen vuosien aikana tutustunut ihaniin ihmisiin ja minulla on ajoittain ollut ilo ja kunnia tulla kutsutuksi ohjaamaan tanssia tai muita liikuntamuotoja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Näihin teen esim. hauskoja ja helppoja koreografioita, joita ohjaan ennakkoon toiveesi mukaan juhlassa "esiintyvälle ryhmälle" tai suoraan juhliesi vieraille.

Kun haluat liikunnallista ohjelmaa juhliisi joko esiintyen itse tai minun ohjaamana, niin ota yhteyttä!  Pistetään vibaa juhliisi tästä!


Tuuli on ihan tavis...

Olen aivan aito etelän vetelä ja vasta tänä keväänä 2021 muuttanut Rovaniemelle puolisoni kanssa. Lapissa asuminen oli ollut yhteinen unelmamme jo jonkin aikaa,  ja kun palaset sitten loksahtelivat kohdilleen, niin me päätimme tarttua eteemme tulleeseen tilaisuuteen!  

Koti meille löytyi kauniilta Norvajärveltä. Mäyräkoiramme Viivi, kääpiösnautserimme Elvis ja tanskalais-ruotsalainen pihakoiramme Jedi vievät meitä innokkaan säännöllisesti ihailemaan Lapin luontoa ja saamaan hyötyliikuntaa. Lisäksi me ihmisasukkaat olemme myös innokkaita työmatkapyöräilijöitä :D ! 

Kiitollisina olemme ottaneet vastaan rovaniemeläisten avoimen ystävällisyyden ja kotiutuneet hyvin. Kolme ihanaa, aikuista lastani jäivät asumaan pääkaupunkiseutua, joten juna ja lentokone ovat jo luottovälineitä ja paikkansa lunastaneet.

Pidän hyvästä ruoasta ja arvostan sitä. Oma keittiöbravuurini on indonesialainen kanakeitto, jonka keitän alusta (lue:kanasta :D ) asti. Ihastuin tuohon keittoon jokunen vuosi sitten Balilla, jossa työskentelin pari viikkoa vapaaehtoisena hoitamassa lastenkotien lapsia osteopaattisesti. Siltä reissulta minulle jäi myös kauhea "nälkä" inkivääriin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa missään! :D 

 Musiikki on minulle tärkeä elämänkumppani ja se kuuluu oleellisena osana elämääni niin arjessa kuin juhlassa. Hoidan sekä kehoani että mieltäni tanssilla. Usein käy edelleenkin, että jos kesken ruoanlaiton kuuluu inspiroivaa musaa, niin aloitan tanssin ja ruoanlaitto jää kakkoseksi.Tämän seurauksena meillä on joskus (eli usein :D ) "hyvin paistunutta" ruokaa... 

Motto nro 1 : "Just do it."

Motto nro 2: "There will always be dirty dishes, so let's dance!"