Yhteistyössä asiakkaiden parhaaksi:

Jotta asiakkaani saavat parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsen verkostooni ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita. 

Minulla on ilo työskennellä asiakkaitteni parhaaksi yhdessä luottotiimin kanssa. Tässä Rovaniemen tiimissä on upeita ja osaavia hoidon, terapian, valmennuksen ja liikunnan ammattilaisia. 

Virittämö ylpeänä esittää: 

Jaan Kairaportin hoitohuoneen  asiantuntevan ja osaavan ammattilaisen, fysioterapeutti Linda Niemisen kanssa. Linda on fysioterapeuttina erikoistunut äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaan, mutta on myös kouluttautunut seksuaalineuvoja..

Suosittelen Sinulle mielelläni Lindan laadukkaita palveluita ja voit tutustua niihin lisää tästä linkistä:

https://www.fyslindalines.com 

Sintija Dutka on sertifioitu doula ja synnytysvalmentaja ja opiskelee parhaillaan myös tunnevyöhyketerapeutiksi. 

Sintijan yritys Sinta tarjoaa mm. vauvahierontaa ja doulapalvelua, jossa Sintija tukee asiakasta  läpi odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden. 

Sintijan lämpimään asiantuntemukseen ja palveluihin voit tutustua tästä linkistä: https://www.sinta.fi. 

Kati Kuha on pilateksen ammattilainen. Katin Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa OMA Pilates -studiossa asiakas voi turvallisin mielin tutustua ja ihastua pilatesharrastukseen ja huomata pilateksen terveysedut omassa kunnossaan ja hyvinvoinnissaan.

Pilates tukee kehon ja mielen hyvinvointia ja sopii oikein ohjattuna liikuntamuodoksi  kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta. Aina on oikea aika aloittaa! 

Katin ammattitaitoisessa ohjauksessa asiakkaan kehon voimataso, kestävyys, liikkuvuus ja koordinaatiokyvyt kehittyvät takuuvarmasti ja turvallisesti.

Ihanasta Katista, pilateksesta ja OMA Pilates -studiosta voit lukea lisää tästä linkistä: https://omapilates.fi .